,

LUMIX BGH1 – O Noua camera mirrorless tip box pentru filmare

Share

Panasonic anunță lansarea primei camere tip box LUMIX Digital Single Lens Mirrorless, DC-BGH1. Pornind de la sistemul standard Micro 4:3, noua camera LUMIX BGH1 oferă avantajele unei mobilități ridicate, a unei linii extinse de obiective interschimbabile și a tehnologiilor obținute de Panasonic la dezvoltarea camerelor profesionale de cinema, a camerelor portabile și a seriei LUMIX GH.Poate fi folosita cu drone, pentru streaming live și producție video.

 

Cam asa arata camera. Deloc rau as zice.

 

Noua cameră LUMIX BGH1 integrează un senzor de 10.2 megapixeli, cu tehnologie Dual Native ISO și procesor Venus. Dual Native ISO este o tehnologie care integrează două circuite separate cu sensibilități ISO native diferite, care este deja utilizată la modelele Panasonic Varicam destinate profesioniștilor. În mod obișnuit, zgomotul crește odată cu creșterea sensibilității senzorului cu un singur nivel de sensibilitate nativă ISO. Senzorii de imagine cu două niveluri de sensibilitate (Dual Native ISO) minimizează generarea zgomotului prin alegerea circuitului optim care să fie utilizat în funcție de sensibilitate, înainte de amplificarea semnalului.

 

Camera LUMIX BGH1 permite înregistrare internă în format 4:2:0 10 biți C4K/4K 60p / 50p.Este disponibil și un mod de înregistrare cu rată de biți redusă C4K/4K HEVC/H.265 pentru HLG. Camera poate livra semnal C4K/4K 4:2:2 10-biți prin HDMI. Modul VFR (rată variabilă de cadre) permite utilizatorilor să înregistreze fișiere la rate crescute sau reduse în mod C4K/4K (60 fps, maxim 2.5x mai încet la 24p) și FHD (240 fps, maxim 10x mai încet la 24p)*. Rata minimă de cadre pentru fișiere video accelerate este de 2 fps.

 

Greutate de ~545 doar body cu obiective MFT atasate ofera posibilitatea de atasare de drone.

 

LUMIX BGH1 a adoptat noua structură de disipare a căldurii pentru a obține înregistrări video „nelimitate”. Corpul camerei este construit dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu pentru a obține o rezistență deosebită și o greutate redusă.
LUMIX BGH1 este o camera compactă, ușoară, de tip box, care permite utilizarea tehnologiei Power over Ethernet+ (PoE+). Se pot controla maxim 12 seturi de camere LUMIX BGH1  folosind aplicația pentru PC LUMIX Tether for Multicam. În viitor, după următoarea actualizare de firmware, va suporta streaming IP (RTP / RTSP). În plus față de conectorul USB 3.1 tip C, camera deține conectori 3G-SDI și HDMI tip A, care se pot utiliza pentru ieșiri simultane de semnal. LUMIX BGH1 este echipată cu locaș dublu SD Card pentru înregistrări de backup sau multiple.

 

 

 Alte functionalitatii de amintit:

 

  • Suport pentru obiective anamorfice (4:3);
  • Lămpi de control (tally), una în față și una în spate și o lampă cu conectare la rețea;
  • Jack audio 3.5 mm (in/out) și compatibilitate cu adaptorul DMW-XLR1 (vândut separat);
  • Mufă pentru telecomandă φ2.5mm;
  • Conectivitate 2.4GHz Wi-Fi și Bluetooth 4.2 (BLE);
  • Accesorii incluse: bandă blocare cablu, alimentator și cablu alimentare;
  • Control de la distanță folosind aplicația LUMIX Tether for Multicam și LUMIX Sync;
  • fotografiere de la distanță folosind aplicația LUMIX Tether for Multicam;
  • Un SDK (kit de dezvoltare software) pentru controlul camerei prin USB va fi oferit gratuit.

 

 

Noul Lumix BGH1 este o camera versatila dupa cum se poate observa care vine sa ofere o multime de functionalitati cat si modularitate. Urmeaza sa fie disponibila in Romania incepand cu luna Decembrie la un pret de ~9999 lei. Echipamentele Panasonic sunt disponibile in Romania la F64 ( vezi oferta panasonic )FotoHobby ( vezi oferta ) si WestBuy.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).

 

 

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut